opmaak
50%
33,3%
50%
33,3%
px

Module: Adviesvaardigheden (door) ontwikkelen

 

Om die adviserende gesprekspartner rol goed te pakken is kennis van de kernvraag achterhalen en creatieve oplossingen bedenken alleen niet voldoende. Adviesvaardigheden lopen als een rode draad door jouw communicatie opdracht heen. 

 

Dat start al bij het eerste gesprek wat je met jouw opdrachtgever hebt. Welke vragen stel, hoe zorg je dat je niet te diep op de inhoud in gaat zodat je het overzicht verliest en hoe kun je een opdrachtgever in dit eerste gesprek al goed helpen zonder beloftes over uitvoering te doen. 

 

Weten hoe je jouw adviezen over brengt bij de opdrachtgever om ze goed te laten landen is eseentieel in het communicatievak. In deze module leer je daar alles over!


  

  • 4 theorie lessen die heel concreet en praktisch uitleg geven over wat ervoor nodig is om gezien te worden als die stevige adviserende gesprekspartner op een manier die voor jou prettig aanvoelt.
  • 4 video’ s met casustraining waarin de theorie wordt toegepast. De casussen zijn opgebouwd van eenvoudig naar complex. Jij snapt hoe je de theorie toepast op jouw eigen praktijk situatie. 
  • Tips & tricks om jouw adviesvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

 

 

tekst bewerken


px

Ik wil module met sparringsessies

tekst bewerken

Voor wie

 

Geschikt voor junior, medior en senior communicatie professionals. Of je nu een communicatie adviseur of content creator bent. Deze kennis hoort elke communicatie professional in zijn/haar skillpakket te hebben zodat je op dit onderdeel onbewust bekwaam wordt. Je past het toe zonder erbij na te denken. Je traint de opgedane kennis in de casustraining. Herhaling is nodig om de theorie goed toe te passen in jouw eigen werk. De casussen verschillen in moeilijkheidsgraad en zijn daardoor geschikt voor elk werkniveau.

 

 

Prijs: € 379,- excl. btw  

 

tekst bewerken


Reken af

tekst bewerken
50%
33,3%