opmaak
50%
33,3%
50%
33,3%
px

Compleet pakket (3 modules)

 

Hét totaalpakket aan modules met alle kennis en praktijkcasussen die ervoor zorgt dat jij groeit naar die stevige adviserende sparringpartner. Je stapt uit die puur uitvoerende rol, de zogenaamde waan van de dag, en krijgt meer regie op je werk. Met meer voldoening en werkplezier.  

 

  • 13 theorie lessen die heel concreet en praktisch uitleg geven over de drie pijlers: kernvraag achterhalen, door  ontwikkelen van jouw adviesvaardigheden en het bedenken van andere, creatieve oplossingen.
  • 12 video’ s met casustraining waarin de theorie wordt toegepast. De casussen zijn opgebouwd van eenvoudig naar complex. Jij snapt hoe je de theorie van de drie pijlers toepast op jouw eigen praktijk situatie. 
  • Een overzicht van vragen die je kunt stellen om de vraag achter de vraag snel te achterhalen.
  • Tips & tricks om jouw adviesvaardigheden naar een hoger niveau te tillen
  • 3 associatietechnieken om los te komen van vaste denkpatronen. Het geeft ook startpunten om onderzoek te doen. Zo kun je breed denken en meerdere creatieve oplossingsrichtingen ontdekken.

 

 

tekst bewerken


px

Ik wil pakket met sparringsessies

tekst bewerken

Voor wie

 

Geschikt voor junior, medior en senior communicatie professionals. Of je nu een communicatie adviseur of content creator bent. Deze kennis hoort elke communicatie professional in zijn/haar skillpakket te hebben zodat je op dit onderdeel onbewust bekwaam wordt. Je past het toe zonder erbij na te

denken. Je oefent de opgedane kennis in de casustraining. Herhaling is nodig om de theorie goed toe te passen in jouw eigen werk. De casussen verschillen in moeilijkheidsgraad en zijn daardoor geschikt voor elk werkniveau.

 

 

Prijs: € 999,- excl. btw

tekst bewerken


Reken af

tekst bewerken