opmaak
50%
33,3%
50%
33,3%
px

Module: creatieve oplossingen bedenken

 

Het bedenken van creatieve oplossingen is een onmisbaar onderdeel van jouw communicatie aanpak. Als je weet hoe je andere communicatie oplossingen kunt vinden heb je iets waardevols in handen. Je breekt los van bestaande denkpatronen en laat daarmee zien dat je op een andere manier naar vraagstukken kunt kijken.

 

Oftewel, je werkt aan jouw positionering als adviserende gesprekspartner. Opdrachtgevers kloppen graag bij je aan voor oplossingen die doelen echt bereiken en impact maken!

 

  • 4 theorie lessen die heel concreet en praktisch uitleg geven over wat ervoor nodig is om uit vaste denkpatronen te komen en creatieve communicatie oplossingen te bedenken die doelen echt bereiken.
  • 4 video’ s met casustraining waarin de theorie wordt toegepast. De casussen zijn opgebouwd van eenvoudig naar complex. Jij snapt hoe je de theorie toepast op jouw eigen praktijk situatie. 
  • 4 associatietechnieken om los te komen van vaste denkpatronen. Het geeft ook startpunten om onderzoek te doen. Zo kun je breed denken en meerdere creatieve oplossingsrichtingen ontdekken.

 

 

tekst bewerken


px

Ik wil module met sparringsessies

tekst bewerken

Voor wie

 

Geschikt voor junior, medior en senior communicatie professionals. Of je nu een communicatie adviseur of content creator bent. Deze kennis hoort elke communicatie professional in zijn/haar skillpakket te hebben zodat je op dit onderdeel onbewust bekwaam wordt. Je past het toe zonder erbij na te denken. Je traint de opgedane kennis in de casustraining. Herhaling is nodig om de theorie goed toe te passen in jouw eigen werk. De casussen verschillen in moeilijkheidsgraad en zijn daardoor geschikt voor elk werkniveau.

 

 

Prijs: € 379,- excl. btw  

tekst bewerken


Reken af

tekst bewerken
50%
33,3%