opmaak
50%
33,3%
50%
33,3%
px

Module: Kernvraag achterhalen

 

De training kernvraag achterhalen zorgt ervoor dat jij snel de vraag achter de vraag weet te achterhalen. De zogenaamde kernvraag. Dat is namelijk de basis van jouw communicatie aanpak. Zonder een goed geformuleerde kernvraag kun je geen vertaalslag kunt maken naar de juiste communicatie doelen en oplossingen bedenken die echt effectief zijn en impact maken.

 

Het is een van de belangrijkste  onderdelen van het communicatie vak. De opdrachtgever helpen om de kernvraag goed te formuleren door het stellen van de juiste vragen. Daarmee zorg je ervoor dat je nog beter die adviserende gesprekspartner rol pakt.

 

 

  • 5 theorie lessen met tekst, visuals en video's die heel concreet en praktisch uitleg geven over het snel en concreet kunnen achterhalen van de kernvraag.
  • 4 video’ s met casustraining waarin de theorie wordt toegepast. De casussen zijn opgebouwd van eenvoudig naar complex. Jij snapt hoe je de theorie toepast op jouw eigen praktijk situatie. 
  • Bonus: een overzicht van vragen die je aan jouw opdrachtgever kunt stellen om de kernvraag snel te achterhalen.
  • 120 dagen toegang.

 

tekst bewerken


px

Ik wil module met sparringsessie

tekst bewerken

Voor wie

 

Geschikt voor junior, medior en senior communicatie professionals. Of je nu een communicatie adviseur of content creator bent. Deze kennis hoort elke communicatie professional in zijn/haar skillpakket te hebben zodat je op dit onderdeel onbewust bekwaam wordt. Je past het toe zonder erbij na te

denken. Je oefent de opgedane kennis in de casustraining. Herhaling is nodig om de theorie goed toe te passen in jouw eigen werk. De casussen verschillen in moeilijkheidsgraad en zijn daardoor geschikt voor elk werkniveau.

 

 

Prijs: € 379,- excl. btw

tekst bewerken


Reken af

tekst bewerken
50%
33,3%